Se mai înființează Partidul Fermierilor? Ce spune Dimitrie Muscă

În urmă cu câteva luni de zile, într-un interviu exclusiv acordat realizatorului AGRO TV Ovidiu Ghinea, Dimitrie Muscă a lansat în premieră ideea înființării unui nou partid politic al fermierilor. Ideea a început să prindă contur, iar mai mulți fermieri din toată țara s-au declarat susținători ai acestui proiect, cel puțin în mediul online.

Se pare, însă, că o inițiativă concretă în acest sens nu a apărut, cel puțin până acum.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”, Dimitrie Muscă a vorbit despre acest proiect și șansele lui de concretizare. Potrivit directorului general al Combinatului Agroindustrial Curtici, pentru fermieri, unirea reprezintă o mare problemă, care va fi greu de rezolvat în viitorul apropiat.

”Necazul cel mai mare este că noi suntem dezbinați, nu ne înțelegem doi cu doi, nu suntem în stare să ne dăm mâna și să construim niște societăți, ca să ne apărăm unii pe alții. E vinovată conducerea agriculturii, dar suntem vinovați și noi, fermierii. Nu ne-am unit și nu suntem în stare să ne unim”, a precizat Dimitrie Muscă.

Astfel, posibilitatea de înființare a unui partid în momentul de față rămâne destul de mică, mai ales ținând cont de faptul că fermierul de la Curtici nu vrea să fie în prim-planul acestuia sau să ocupe vreo funcție politică.

”Eu am avut acea idee (Partidul Fermierilor n.r.), dar am spus de la început că nu vreau să fac eu pentru că nu am timp, nu pot să-mi permit. Ar trebui făcut un partid al agricultorilor, iar acel partid să fie făcut din oameni foarte serioși. Toată țara l-ar vota. Sunt oameni serioși, dar nu suntem uniți, e greu să ne întâlnim și să ne spunem păsul”, a mai spus Dimitrie Muscă, în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole