Se lansează programul " Litoralul pentru Toți" ediția de primavară 2012

52

Asociația LITORAL-DELTA DUNARII, Federația Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.), Asociația Națională a Agențiilor de Turism (A.N.A.T.) și patronatele de pe Litoral lansează programul ” Litoralul pentru Toți”, ediția de primavară 2012. Programul se va desfășura în perioada 7 mai – 17 iunie.
Începând cu ediția din toamna anului 2011, s-a realizat unificarea programelor “O saptamana la mare” și “Litoralul pentru toți”, respectiv utilizarea aceluiași nume și a acelorași  tarife, în vederea facilitării vânzării programului.

Asociatia Litoral-Delta Dunării, F.P.T.R., Patronatul  A.N.A.T. și patronatele de pe Litoral  lansează împreună programul  “Litoralul pentru toți”,  cu  următoarea grilă tarifară pentru 6 nopți de cazare: pentru hotel clasificat la cinci stele, cu mic dejun inclus, tariful fiind de 549 de lei, respectiv 439 de lei pentru unităși de cazare de patru stele. Cei care optează pentru trei și două stele, dar cu mic dejun inclus, vor beneficia de tarife de 379 de lei, respectiv 279 de lei. Există și variante pentru cazare la două stele și o stea,  fără mic dejun, cu prețuri de 209 lei, respectiv 179 de lei.

Turiștii care cumpară acest pachet beneficiază de un voucher de atracții (intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul de artă Populară), oferit de către Consiliul Județean Constanța. Sursa: capital.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult