7 decembrie 2021 - 16:07

Se cere o DEMISIE IMPORTANTĂ pentru pentru neparticiparea producătorilor români la SIAL 2016

sialReprezentanţii unui partid politic au cerut  ministrului Economiei, Costin Borc, să-și dea demisia pentru neparticiparea producătorilor români la SIAL 2016

Aceştia îi reproşează lui Borc că nu a sprijinit participarea producătorilor români din industria alimentară la SIAL 2016, unul dintre cele mai mari târguri de produse alimentare din lume. Târgul are loc în aceasta perioadă la Paris, în Franța.

„Peste 30 de producători români au fost înșelați de Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri care s-a angajat inițial că va plăti deplasarea și costurile de cazare pentru participare, dar și-a retras sprijinul la startul evenimentului. Rezultatul este că România nu este reprezentată la un târg important, iar producătorii românii pierd șansa de a prezenta produsele românești”, se spune în mesajul Partidului Social Democrat, semnat de Mihai Fifor.

Acesta crede că producătorii români din industria alimentară trebuie susținuți pentru că prin ei putem dezvolta clasa de mijloc din România.