Se cauta legumicultori pentru Marea Britanie

Guy Poskitt este un important legumicultor din Marea Britanie. Acesta a tras un semnal de alarmă cu privire la efectele votului Brexit.  
farmers-market-175884_1280
Guy produce peste 80.000 de tone de legume pe an. El a angajat 200 de est-europeni care lucrează zilnic la recoltat, sortat și ambalat legume, deoarece localnicii refuză locurile de muncă din agricultura. Acesta susține că în urmă votului Brexit, controalele de emigrare ar putea împiedică mii de est-europeni să mai lucreze în Marea Britanie.
Mai mult decât atât, doar horticultură din Regat are nevoie de 80.000 de muncitori sezonieri pentru a sorta și ambala legumele și fructele cultivate în întreagă țara. În anul 2015 a fost nevoie în toate sectoarele de cel puțin 180.000 de muncitori sezonieri. Agricultorul din Marea Britanie consideră că fără muncitori din Europa de Est, afacerea să s-ar putea prăbuși în cel mult cinci zile.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole