‘Sărbătoarea pensiunilor, sărbătoarea margaretelor’ la Muzeul Satului din Capitală, în perioada 21 – 22 iunie

51

cabanaAsociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC) organizează, sâmbătă și duminică, la Muzeul Satului din Capitală, ‘Sărbătoarea pensiunilor, sărbătoarea margaretelor’.

Sâmbătă, a avut loc a X-a ediție a Galei Margareta de Aur și decernarea premiilor ,,Margareta de Aur 2013′, moment de recunoaștere a succesului ospitalității pensiunilor ANTREC.

Cu acest prilej, proprietarii de pensiuniși-au prezentat ofertele de vacanță pentru toate regiunile țării — Brașov, Covasna, Buzău, Iași, Suceava, Mehedinți, Cluj, Maramureș, Gorj, Vâlcea, precum și din zona Munților Apuseni.

Sâmbătă sunt deschise și  expoziții de produse tradiționale realizate de meșteri populari din diferite zone ale țării. Bucureștenii vor putea revedea meșteșuguri tradiționale, să își cumpere costume populare, covoare și tricotaje cu motive tradiționale și multe alte dovezi ale autenticității produselor românești.

Cei prezenți sâmbătă și duminică vor putea viziona o expoziție de fotografii surprinse în regiunile rurale ale țării noastre ‘Vacanțe cu Farmec’.

Toate manifestările și programele ANTREC din acest an se desfășoară sub auspiciile ‘ANTREC România la aniversarea a 20 de ani — Păstrăm tradițiile’, precum și a 10 ani de la înființarea revistei specializate ‘Vacanțe la țară’, potrivit AGERPRES.

Citește și

Cmentariile sunt închise