Săptămâna Verde 2022- UE. Start la înscrieri!

Poluarea ne afectează pe noi toți de aceea, Săptămâna Verde 2022-UE este o oportunitate anuală deloc neglijabilă. În cadrul evenimentului se analizează politica europeană de mediu de catre factorii de decizie împreuna cu ecologiști importanți și cu toți europenii care sunt interesați de subiect.

Ediția din acest an se concentrează pe European Green Deal – strategia de creștere durabilă și transformatoare a UE pentru o Europă eficientă din punct de vedere al resurselor și neutră din punct de vedere climatic până în 2050.

Conferința hibridă „Săptămâna Verde” debutează pe 30 mai cu o dezbatere la nivel înalt asupra a ceea ce se întâmplă cu politica de mediu a UE în vremuri de criză.

La 31 mai vor fi în centrul atenției trei aspecte importante: economia circulară, poluarea zero și biodiversitatea. Pe parcursul săptămânii, vor avea loc evenimente pentru parteneri, în toată Europa și nu numai.

Săptămâna Verde a Uniunii Europene 2022 se încheie la data de 5 iunie 2022.

Înregistrarea este acum deschisă.

Pentru inscrieri: https://eugreenweek2022.tw.events”>https://eugreenweek2022.tw.events

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole