Sălaj: Un nou model de livadă, cu sticle în pomii fructiferi

82

sticle_in_pomNu este o glumă, ci noul model de livadă propus de producătorii de pălincă din Sălaj.

Aşa arată o parte din livada de peri a zălăuanului Grigore Ardelean. Pe pomii fructiferi au fost agăţate în primăvară sticlă. Au fost introduse flori, iar fructele au crescut în sticle. Sticlele vor fi spălate şi umplute la final cu pălincă de prune.

Pălinca obţinută, după ce va rămâne o perioadă în sticla cu fruct, va avea o aromă specială şi va putea fi vândută pe piaţă ca produs de lux, deci la un preţ considerabil mai mare.

 

Rezultatul final va fi unul deosebit. (Sursa: radiocluj.ro)

Citește și
2 Comentarii
  1. giony spune

    Anunt important pentru viitorul tau
    Consultant firma multinationala ofer activitate part-time, pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale,consultanta medicala gratuita,excursii si vacante gratuite. Instruire gratuita! Daca poti sa rupi o ora din timpul tau ,vino in Sibiu,str.Stefan cel Mare ,nr.40 ,intre orele 10 si 18 de luni pana sambata si o sa afli tot ce trebuie sa faci pentru a colabora cu echipa noastra de succes. Fa ce trebuie ACUM,0743 774 620!

  2. Pe Net 27.07.2015 |

    […] Sticlele care „cresc” in pomi. Pentru profit. https://agro-tv.ro/salaj-un-nou-model-de-livada-cu-sticle-in-pomii-fructiferi/ […]

Cmentariile sunt închise