Atenție ce faceți pe câmp! Un constănțean s-a trezit cu tractorul consfiscat și 10.000 de lei amendă!

Când vezi un tractor că merge la câmp nu pare un lucru neobișnuit. Dar dacă transportă deșeuri pe care le abandonează pe câmp, lucrurile se schimbă.

Este pățania unui constănțean care a rămas fără tractor și fără remorcă și a mai primit și o amendă de 10 mii de lei după ce a abandonat gunoaie pe domeniul public.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Poliție Locală Constanța, polițiștii locali au surprins în joi trafic conducătorul unui tractor care transporta deșeuri într-o remorcă, însă se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitele autorizate de la Ovidiu sau Schitu. În cele din urmă, deșeurile au fost abandonate pe un teren viran.

„Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 de lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, Art. 20, alin. 3, privind regimul deșeurilor. Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a bunului folosit la săvârșirea contravenției”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanții Poliției Locale Constanța atrag atenția că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător și roagă cetățenii să semnaleze orice fapte care contravin legislației de mediu la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole