S-a răsturnat tractorul peste el!

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit, sâmbătă, strivit de un tractor care s-a răsturnat peste el. Tragedia a avut loc în împrejurări necunoscute, în localitatea Parpaniţa, județul Vaslui, relatează AGERPRES.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Vaslui şi de la Garda II Negreşti au intervenit cu două autospeciale şi ambulanţa SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi o autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„S-a intervenit pentru extragerea şi resuscitarea victimei unui accident de muncă în localitatea Parpaniţa, Negreşti. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 46 ani peste care era răsturnat un tractor. Victima era cianotică şi se afla în stare de inconştienţă. Bărbatul a fost extras de sub utilajul agricol şi au fost începute manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţa SMURD fiind nevoit să declare decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

Sursa foto: ISU Vaslui

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole