S-a produs primul vaccin anti-COVID19 din lume pentru ANIMALE

Rusia anunță ca a produs primul lot – 17.000 de doze – de vaccin anti-COVID19 din lume pentru animale, a anunțat Autoritatea Federală Sanitar-Veterinară din Rusia (Rosselkhoznadzor).

Rusia a înregistrat în luna martie a acestui an Carnivac-Cov, după ce testele au arătat că a generat anticorpi împotriva COVID-19 la câini, pisici, vulpi și nurci, relateză Agerpres.

Mai multe companii din Germania, Grecia, Polonia, Austria, Kazahstan, Tadjikistan, Malaezia, Thailanda, Coreea de Sud, Liban, Iran și Argentina și-au exprimat interesul pentru achiziționarea vaccinului pentru animale.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscul transmiterii virusului între oameni și animale. Autoritatea Federală Sanitar-Veterinară din Rusia a declarat că vaccinul va putea să protejeze speciile vulnerabile și să împiedice mutațiile virale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole