S-a împușcat la stână cu o armă de vânătoare!

Tragedie la o stână din Munții Apuseni! Un tânăr de 34 de ani a murit sâmbătă după de s-a împuşcat accidental, cu o armă de vânătoare deţinută legal, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba transmis către AGERPRES.

Sâmbătă, în jurul orei 9.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o stână de animale de pe raza comunei Poşaga, un bărbat a decedat.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, arme, explozivi, substanţe periculoase şi criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 34 de ani, din comuna Poşaga, deţinător legal de armă de vânătoare, ar fi folosit arma, împrejurare în care, în mod accidental, ar fi suferit leziuni, la nivelul capului, produse prin împuşcare”, se menţionează în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment. 

Citește și A împușcat câinele vecinului, motivând că i-a atacat oile

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole