S-a îmbătat şi a omorât peste 70.000 de găini

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Maryland, SUA, a fost găsit “beat mort” pe podea, într-o fermă de găini, lângă el aflându-se peste 70.000 de păsări moarte.

Joshua Shelton a fost găsit de poliţişti, în urma unui apel telefonic, beat mort şi întins pe podeaua unei fabrici de găini într-o baltă cu propria sa urină, îmbrăcat doar în boxeri şi un tricou.

 

Se pare că acesta a pătruns în fabrică şi a oprit alimentarea cu curent electric la trei sectoare principale, oprind distribuţia de mâncare, apă şi control al temperaturii, fapt care a dus la decesul a peste 70.000 de găini.

Bărbatul a declarat că tot ce îşi aminteşte este că a fost la un concert aflat în vecinătatea fabricii, dar că nu ştie cum a ajuns acolo sau ce s-a întâmplat.

Joshua Shelton a fost arestat şi amendat cu suma de 75.000 de dolari pentru intrare prin efracţiune, încălcare de proprietate privată şi distrugere maliţioasă de proprietate.

Pagubele fabricii au fost estimate la 20.000 de dolari, iar investigatorii au menţionat la dosar că animalele urmau ca a doua zi să fie trimise la o altă fabrică, pentru a fi procesate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult