6 decembrie 2021 - 16:08

“România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre importanţa sportului în satele românești.

soccer-1648403_1280

Comuna vasluiană Pădureni l-a avut în weekend ca oaspete pe Răzvan Burleanu. Cu prilejul acestei vizite, șeful fotbalului românesc a afirmat că România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului românesc.

„Cunoaștem foarte bine pasiunea pentru fotbal, cu precădere în mediul rural, dar și faptul că nu există posibilităţi. Pentru noi, România rurală reprezintă un element foarte important în dezvoltarea fotbalului și chiar credem că România rurală poate contribui la dezvoltarea societăţii românești în ansamblul ei”, a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a anunțat că FRF impreună cu UEFA și cu o serie de sponsori a creat un fond de investiţii de aproximativ 3 milioane de euro, în vederea amenajării de terenuri de sport în mai multe localităţi rurale din ţară.  „Pană la finalul lunii noiembrie, va fi întocmit caietul de sarcini, în vederea organizării licitaţiilor pentru finanțarea a aproximativ 25 de terenuri de sport. Încercăm să aducem și mai mulţi bani, cu sprijin din partea autorităţilor locale. În anul 2017, îmi doresc să inaugurez un astfel de teren în județul Vaslui”, a mai spus Burleanu.