România prezentă cu peste 50 de firme la International Food&Drink de la Londra

asociatialaimentuluiÎn perioada 17-20 martie 2013, România participă cu peste 50 de firme din domeniul industriei alimentare, la târgul internaţional de produse alimentare şi băuturi – IFE (Internaţional Food & drink Event), ce se desfăşoară la Londra, Marea Britanie, în cadrul complexului expoziţional ExCel. Firmele româneşti sunt grupate într-un spaţiu de 309 mp, localizat în zona pavilioanelor naţionale, în imediata apropiere de sectorul destinat produselor din carne,.
România vine la acest eveniment cu produse din sectoarele de carne, panificaţie, patiserie şi dulciuri, apă minerală şi plată, ceaiuri, condimente, vinuri, produse lactate şi uleiuri vegetale. Asociaţia pentru Promovarea Alimentului Românesc – APAR, îşi propune că împreună cu toate firmele româneşti reunite la acest eveniment, să promoveze cu succes alimentele româneşti, brandurile româneşti şi nu în ultimul rând să stabilească relaţii de bussiness care să permită intrarea cu uşurinţă pe piaţa din Anglia şi nu numai.
La standul APAR, vizitatorii vor putea degusta Magiunul de Topoloveni, renumitul Muştar de Tecuci, vinurile Paganus şi România Pitorească de la Domeniile Dealu Mare – Urlaţi, precum  vinuri româneşti de la Ciumbrud reunite sub brandul Domeniile Boieru. Păstrăvul afumat, icrele de crap, pastrama pescărească preparate în Delta din Carpaţi de către Doripesco vor face deliciul iubitorilor de peşte. Dulceaţă lu’ Răzvan şi specialităţile din carne de la Scandia Sibiu completează tabloul bunătăţilor româneşti prezentate de APAR.
Cu prilejul acestui eveniment va fi prezentat şi mesajul campaniei “We love meat from România”, o campanie la care APAR este partener.
Organizatorii locali estimează pentru ediţia IFE 2013 un număr de circa 30.000 de vizitatori, din care aproape 4.000 străini, în cadrul târgului urmând a fi lansat, pentru prima dată, şi programul “Meet the Buyer”, ce va oferi posibilitatea întâlnirii între marile companii britanice importatoare, distribuitoare şi angrosiste de produse alimentare şi băuturi, cu firmele expozante.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult