România, acuzată că a trişat la Campionatul Mondial de pescuit la crap

România a câştigat Campionatul Mondial de pescuit la crap 2012, dar este acuzată de Anglia că a trişat. Lumea se întreabă ce momeală minune au folosit ai noştri.
România a câştigat Campionatul Mondial de pescuit la crap 2012, aflat la a 14-a ediţie şi desfăşurat între 25 şi 30 septembrie pe Lacul Corbu din Mamaia. Pe locul al doilea s-a clasat Bulgaria, iar Serbia pe locul al treilea.

Şi pentru că românii au dominat evenimentul mondial, câştigând aurul pe echipe şi la individual, au atras şi suspiciuni din partea celorlalţi concurenţi străini.

Anglia acuză echipa României că ar fi trişat folosind o momeală specială. Ei mai susţin că românii ar fi petrecut aproximativ cinci luni hrănind peştii din Lacul Corbu cu o reţetă specială.

Englezii au povestit presei britanice cum nu au putut face altceva decât să privească descurajaţi cum crapii muşcau momeala gazdelor, care au folosit “boilies”, un amestec de făină, ouă şi arome.
Şeful echipei Korda England Carp, Ian Huntington, a spus că metoda discretă contravine spiritului fair play, recunoscând, totuşi, că nu poate fi calificat drept trişat, din moment ce românii nu au încălcat nicio regulă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult