Rodbun și „Fermieri pentru Viață” sar în ajutorul românilor

După ce a donat miercuri 8 concentratoare de oxigen pentru Spitalul de Urgență din Brăila, compania Rodbun face un apel către sectorul agribusiness în contextul situației grave din spitale dată de evoluția pandemiei de coronavirus (COVID 19).

Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții Rodbun propun înființarea unui fond comun – „Fermieri pentru Viață” –, prin care companiile din agribusinessul din România să își coordoneze acțiunile de sprijinire a unităților medicale cu echipamente și alte material medicale.

„După ce compania Rodbun a donat spitalului județean Brăila opt concentratoare de oxigen vitale în lupta împotriva Covid, am primit numeroase apeluri din partea unor unități medicale din țară – din Călărași, Măcin – aflate într-o situatie dificilă din cauza numărului mare de pacienți în stare gravă. Încercăm să ajutăm cu noi aparate, însă suntem conștienți de faptul că, pe măsură ce o facem, aceste apeluri se vor înmulți în proporție geometrică. Propunem din acest motiv tuturor companiilor din agribusiness din România, pe care le vom contacta și direct în acest sens, înființarea fondului comun «Fermieri pentru Viață», prin care sa ne coordonăm în preluarea solicitărilor, întocmirea listelor de necesități și acoperirea coerentă a nevoilor. Fiecare companie poate ajuta o regiune sau un județ – sau putem acționa sub o cupolă comună. Suntem însă siguri că împreună devenim mult mai puternici și știm că toți fermierii români sunt patrioți”, se arată în apelul celor de la Rodbun.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole