Rival pentru Armani si Bulgari! Pizza Hut a lansat pe piata un parfum special

Cei de la Pizza Hut au lucrat foarte mult la acest produs cu care spera sa-i surprinda placut pe toti, degustatori de pizza sau nu. Parfumul de pizza a fost inmagazinat in sticlute, dar editia e limitata.

Totul a inceput cu o gluma in august pe contul de Facebook al companiei. Cei de la franciza din Canada au postat un mesaj atunci legat de imbutelierea izului de pizza. Mii de fani au comentat rapid si au intrebat de unde pot cumpara aceasta mireasma de Pizza Hut.

 

Interesul mare a dat imediat o reactie din partea reprezentantilor companiei care au si pus in aplicare gluma lor.

Editia limitata a parfumului contine un iz de blat proaspat copt si asezonat, a dezvaluit un purtator de cuvant al Pizza Hut. Primele sticlute au si fost oferite primilor fani care au comentat la acea vreme pe Facebook.

Cu toate ca au fost produse doar 100 de sticlute, exista o sansa ca parfumul sa fie vandut pe viitor si in magazine.

Burger King a lansat in 2008 un spray pentru barbatii care doreau sa miroasa a gratar.

Alex Mazilu

 

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/international/rival-pentru-armani-si-bulgari-pizza-hut-a-lansat-pe-piata-un-parfum-special.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult