27 ianuarie 2022 - 03:46

Retrospectiva AGRO TV pentru 2015

retro2Anul din care au mai rămas doar câteva zile a fost unul extrem de interesant pentru agricultura din România, iar cele mai importante evenimente din domeniu, cele mai interesante personalități și cele mai pertinente comentarii au fost mereu sub lupa AGRO TV, care a transmis în fiecare zi, 24 de ore din 24, doar pentru voi, cele mai bune programe.

Astfel, la AGRO TV au fost prezenți comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan și comisarul pentru Dezvoltare, Corina Crețu, fostul și actualul ministru al Agriculturii, Achim Irimescu, respectiv Daniel Constantin, secretarii de stat, președinții principalelor confederații din domeniu, Pro Agro, LAPAR, Prodcom, etc, reprezentanții agențiilor de stat, ai grupurilor de producători, parlamentari, etc.

Ei au încercat să caute pentru toți soluții, să explice și să își spună punctul de vedere pentru ca agricultura din România să progreseze.

Fiind la final de an, AGRO TV vă propune să trecem în revistă cele mai importante subiecte tratate în fiecare lună a anului, o retrospectivă gândită tocmai pentru a înțelege mai bine ce a însemnat anul care se încheie pentru agricultura din România.

Vă aștepăm să ne urmăriți pe site-ul www.agro-tv.ro!