Reţeta-şoc de slăbire pentru Andreea Marin!

Despre greutatea Andreei Marin s-a tot vorbit în ultima vreme, mulţi criticâmd-o că bruneta s-a cam îngrăşat. “Zâna” a explicat că a fost ocupată şi nu a avut timp să facă sport şi să ţină dieta ei obişnuită, iar acum, Oana Turcu îi oferă nişte sfaturi prin care să scape de kilogramele în plus, fără a pierde multă vreme.

“Andreea Marin e om, ca noi, toti ceilalti. Cred ca apelativul de “Zana” a devenit o modalitate oleaca peiorativa de adresare pentru o femeie extraordinara, care a facut istorie in televiziune si a finalizat lucruri minunate pentru societate. Pe scurt, un model. Da, Andreea e om, asa ca si-a permis, ca noi toate, sa se rasfete de Sarbatori, cu toate bunatatile romanesti de sezon si, evident, sa recunoasca public acest lucru.  Citeam ieri in presa ca are de gand sa fie atenta la meniu, pentru ca vrea sa mai slabeasca. Cina invocata de media – risotto cu fructe de mare – nu e nici pe departe un meniu de dieta, ci un o masa normala, de femeie care munceste din greu pentru proiectele sale si care isi doreste sa fie o mama apropiata de ideal. Cu pretuirea pe care stie ca i-o port, nici nu i-as recomanda Andreei zile de infometare, pentru ca pretul platit platit de un om super-activ pentru un meniu fara substante esentiale corpului e mare”, scrie Oana Turcu pe blogul ei.

În schimb, vedeta Antenei 2 îi recomandă diverse uleiuri, loţiuni şi creme din colecţia ei, pe care Andreea Marin să le folosească înainte, după şi în timpul masajelor profesionale la care merge.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/andreea-marin-tratament-slabire-masaj-celulita-vergeturi-429556.html