Reprezentanții Friesland Campina România dau asigurări: Fabrica de la Baciu nu se închide

napolactssdd

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu, a participat în cursul săptămânii trecute, în București, la o întâlnire cu factori decizionali ai companiei Friesland Campina România S.A., întâlnire la care au mai luat parte Jan-Willem Kivits, CEO Friesland Campina România, Wouter Reijers, consulul onorific al Olandei la Cluj și Reinder Schaap, consilier agricol al Ambasadei Olandei la București.

Cu această ocazie s-a discutat și despre o posibilă încetare a producției în unitatea de procesare de la Baciu deținută de Friesland Campina România S.A. Reprezentanții companiei au asigurat că până în prezent nu s-a discutat și nu s-a luat nicio decizie care să ducă la încetarea activității de producție, prelungirea contractelor cu fermierii din zonă constituind un argument în plus al faptului că nu se intenționează acest lucru.
„Având în vedere importanța deosebită pe care Napolact, acest extrem de important brand al județului, o prezintă pentru întreg mediul economic local, apreciem că eforturile noastre, ale tuturor autorităților locale, ar trebui să fie unele exclusiv constructive și menite să contribuie la sprijinirea păstrării acestei mari companii la Cluj. În acest context, apreciez solicitarea formulată de domnul primar Emil Boc privind verificarea condițiilor de igienă din fabrica Napolact ca fiind de-a dreptul revoltătoare în condițiile în care acest obiectiv are implementate toate standardele de igienă și siguranță a alimentelor, având condiții de procesare identice cu unitățile de top din Uniunea Europeană. În ceea ce ne privește, în speranța că asigurările date de reprezentanții companiei olandeze corespund adevărului, vom face tot ceea ce stă în puterea noastră pentru ca această marcă de tradiție a Clujului să își continue activitatea în județul nostru și pentru ca aceasta să fie asociată și de acum înainte cu județul Cluj” a declarat domnul Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj
.

Citește și
1 Comentariu
  1. màs info spune

    Me gusta disfrutar y visitar blogs, aprecio mucho el contenido, el trabajo y el tiempo que ponéis en vuestros post. Buscando en en la red he encontrado tu blog. Ya he disfrutado de varios artículos, pero este es muy adictivo, es unos de mis temas favoritos, y por su calidad he disfrutado mucho. He puesto tu web en mis favoritos pues creo que todos tus artículos son interesantes y seguro que voy a pasar muy buenos momentos leyendolos.

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult