Remedii naturale pentru impotenţă

Yohimbine (Yocon, Yohimex) este un derivat dintr-un remediu pe bază de plante.
 Se pare că acesta stimulează funcţia erectilă prin îmbunătăţirea fluxului de sânge. Studiile au fost neconcludente cu privire la beneficiile sale, dar o analiză recentă a şapte studii clinice au raportat că între 34% şi 75% dintre bărbaţi au obţinut rezultate favorabile atunci când au luat între 5 şi 10 mg de Yohimbine.
 
Asociaţia Americană de Urologie nu recomandă utilizarea Yohimbine pentru tratarea impotenţei, deşi unii experţi cred că este o opţiune ieftină şi rezonabilă pentru unii bărbaţi.

Yohimbine este disponibil în magazinele de remedii naturale. Nu este reglementată prin lege şi diferă ca şi eficienţă şi calitate, în funcţie de producator.

Efectele secundare includ greaţă, insomnie, nervozitate şi ameţeli. Dozele mari Yohimbine pot creşte tensiunea arterială şi frecvenţa cardiacă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult