Reducerea antibioticelor inseamna profit

Reducerea folosirii antibioticelor pentru asigurarea sanatatii animalelor poate duce la cresterea profitului marilor ferme de porci.
pig-536539_640
Cercetatori din Belgia si Olanda au demonstrat acest lucru intr-un mediu inchis si controlat dupa un studiu amanuntit pe 48 de efective de animale.

Beta: Reducerea folosirii antibioticelor în timp ce sunt alese strategii alternative pentru asigurarea sănătatii animalelor poate duce la creşterea profitului cu 2.67 euro per porc, arată cele mai recente studii ale cercetătorilor, citate de PigProgress.net.Studiul in urma caruia au fost comnicate aceste concluzii a fost facut pe 48 de efective de porci crescuti intr-un sistem inchis din Belgia.
 
Cifrele au fost prezentate de un grup de cercetători ataşaţi institutelor din Belgia şi Olanda.
 
Potrivit publicaţiei, în mediile închise şi controlate, antibioticele pot fi reduse substanţial prin aplicarea măsurilor de biosecuritate şi targhetarea vaccinărilor. S-a dovedit că acestă reducere se poate face fără a face compromisuri în performanţele economice. Simulările companiilor au reuşit să scoată în evidenţă şi faptul că performanţele economice pe porcul finit din adăpost pot fi îmbunătăţite, conform site-ului meat-milk.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole