Record de vizitatori la Târgul de Paști din Sibiu

ouapastewww

Potrivit estimărilor organizatorilor aproximativ 3.000 de persoane au vizitat zilnic spațiul dedicat Târgului de Paști din Sibiu, făcând ca această a patra ediție a evenimentului să fie cea mai vizitată de până acum. Cei 46 de expozanți veniți la Sibiu din 16 județe le-au prezentat vizitatorilor diferite produse de artizanat sau specialități gastronomice.

Cea mai mare trecere au avut-o lumânările parfumate în formă de ou, ouăle încondeiate și pictate, coșurile cadou, produsele pralinate, fructele uscate, ornamentele de Paști din lemn, coșulețele din foi de porumb și cele brodate, bijuteriile din sticlă Murano, cozonacul , sucurile naturale și deserturile cu ciocolată.
“Suntem foarte multumiți de felul în care a fost primită această ediție a Târgului de Paști. Deși bilanțul este încă unul provizoriu, va reieși cu siguranță că a fost una dintre cele mai bune ediții de până acum. Ne-a avantajat foarte mult perioada în care a fost organizat pentru ca au venit foarte mulți turiști români și străini, vremea a contribuit și ea într-o foarte mare măsură la reușita evenimentului și, nu în ultimul rând, programul de activități pentru copii.” a declarat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului.