RECORD: Cel mai mare cheeseburger din lume

O echipă de bucătari americani a gătit cel mai mare cheeseburger cu bacon din lume, cântărind puţin peste o tonă.

Angajaţii unui cazino american au gătit cel mai mare cheeseburger cu bacon, stabilind un nou record mondial.

 

Sandvişul gigantic, care a fost servit weekendul trecut la Black Bear Casino Resort, lăngă Carlton, Minnesota, măsoară 3 metri în diametru şi cântăreşte peste o tonă, mult mai mult decât deţinătorul anterior al recordului, pentru crearea unui unui burger de 400 de kilograme.

Cheeseburger-ul a inclus 27 kg de bacon, 22 kg de salată verde, 22 kg de ceapă feliată, 18 kg de castraveţi muraţi şi 18 kg de brânză, totalizând nu mai puţin de 4.1 milioane de calorii!

Cea mai mare porţie de spaghete

Philip Robertson, reprezentant al Guinness Records, a verificat noul record, descriind opera culinară a americanilor ca fiind foarte gustoasă.

Sandvişul-monstru a fost preparat în 4 ore, cu ajutorul unui cuptor imens, iar la final jucătorii din cazino au fost invitaţi să-l deguste, în cadrul unei petreceri dedicate – Big Burger Bash.

Americanii mai deţin un record pentru cel mai mare platou cu spaghete, cântărind puţin peste 356 kg. Acesta a fost preparat în 2010, la restaurantul cu specific italian Buca di Beppo, din California.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult