Răspunsul lui Dimitrie Muscă pentru cei care îl vor Ministru al Agriculturii

După ce Adrian Oros și-a anunțat ieri demisia din funcția de ministru al agriculturii, speculațiile cu privire la înlocuitorul său au început să circule în spațiul public, existând propuneri atât din rândul fermierilor, cât și speculații venite din mediul politic. Unul dintre numele menționate în mai multe rânduri de către fermieri a fost cel al lui Dimitrie Muscă, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici și unul dintre cei mai cunoscuți agricultori din țara noastră.

Deși numele său le insuflă încredere fermierilor, Dimitrie Muscă administrează în acest moment o afacere de succes pe care a clădit-o cu multă muncă și pe care vrea să o ducă mai departe. În același timp, lipsa sa de afiliere politică face practic imposibilă o eventuală numire a sa la șefia MADR.

Realizatorul Ovidiu Ghinea a relatat în emisiunea ”Agricultura la Raport”, în urma unui dialog purtat cu Dimitrie Muscă, motivele pentru care acesta nu va merge la Ministerul Agriculturii.

”Vreau să vă spun din capul locului că domnul Dimitrie Muscă nu o să fie ministru al agriculturii. Am vorbit un pic mai devreme cu domnia sa și mi-a explicat motivele pentru care nu va merge la Ministerul Agriculturii. Are o afacere de condus și vrea să o facă la fel de bine cum a făcut-o și până acum, să se ocupe de businessul familiei și să facă ceea ce știe mai bine – agricultură. Nu face nici politică, nu e nici dintr-un partid anume; așadar, șanse zero ca Dimitrie Muscă să fie ministru al agriculturii”, a precizat realizatorul Ovidiu Ghinea în debutul ediției de marți a emisiunii ”Agricultura la Raport”.

Mai sunt și alte nume vehiculate în spațiul public, printre care cele ale lui Emil Dumitru (fost secretar de stat MADR), Adrian Pintea (directorul general APIA), George Stângă (deputat de Galați), Daniel Constantin (fost ministru al agriculturii), sau Costel Șoptică (deputat de Botoșani). Toate aceste nume, precum și alte propuneri și speculații, vor fi discutate în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport” în această seară, începând cu ora 20:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole