"Pâine OTRĂVITĂ pe piaţa din România". VEZI cine spune asta

O cunoscută promotoare internaţională a stilului de viaţă raw vegan (ce presupune consumul de crudităţi) spune că singurul mod sigur de a consuma pâine sigură pentru sănătate este să o prepari în casă, din făină bio. “Există pâine otrăvită şi trebuie să fim atenţi şi ce făină consumăm. Eu am un producător care ne aduce grâu bio acasă din care fac făină şi dacă vreau să mănânc o pâine, ştiu că e făcută din grâu bio.

Dacă o cumpăr de la supermarket, poate avea orice substanţă otrăvitoare. Nu vrea să spun că încearcă cineva să ne omoare, pentru că nu are rost. Trebuie să fim atenţi, nu obsedaţi!”, a spus Ligia Pop în ziarul RING.

Pop a oferit şi o super-reţetă pentru cei care vor să încerce stilul raw vegan. “E un tort de ciocolată şi mentă absolut delicios. 200 de grame caju crud, două-trei linguri de cacao crudă sau din comerţ ori pudră de roşcove, trei-patru linguri de miere, o legătură de mentă proaspătă sau uscată se pun în blender, apoi se bagă în congelator. Înainte de a se consuma, se lasă 5-10 minute”.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult