Produsele agricole certificate GLOBALG.A.P – solicitate tot mai mult de marile lanţuri de magazine. Află totul despre noile standarde de calitate

14

silozcv

Produsele agricole certificate GLOBALG.A.P. încep să fie din ce în ce mai solicitate de marile lanţuri de magazine de retaileri, de exportatori sau de rețelele de distribuție și este o condiție contractuală obligatorie. GLOBALG.A.P. este standardul cel mai des utilizat în sectorul agricol pentru a dovedi respectarea normelor și utilizarea celor mai bune practici în cadrul activității desfășurate și reprezintă un corespondent al HACCP din industria alimentară.

Conferinţa va prezenta noi standarde în agricultură pentru fermieri şi produsele acestora, care ar putea deveni obligatorii în scurt timp, conform celor mai recente prevederi europene. Speakerii de marca ai conferinţei vor discuta despre cerinţele comercianţilor pentru producătorii locali, despre cerinţe de vânzare cu amănuntul pentru produse de carne şi piscicole şi despre elemente de siguranţa alimentelor în acvacultură şi preparate din carne. De asemenea, vor fi prezentate avantajele constituirii fondurilor mutuale în agricultură, luând exemplul de succes al Poloniei şi multe alte subiecte interesante pentru bună desfăşurare a activităţii de producţie în domeniul agricol.

Pentru a afla mai multe despre aceste certificări, costuri, metode de implementare, dar şi ce riscuri îşi asuma producătorii pentru produsele care nu le vor deţine, vă invităm să participaţi la conferinţa ‘’Standardele de calitate în agricultură românească, față de standardele internaționale din domeniul agriculturii’’. Persoanele interesate vor beneficia de o reducere a taxei de participare dacă se înscriu până la data de 20 februarie 2014. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2014, la Phoenicia Grand Hotel – Bucureşti.

GLOBALG.A.P. este un standard recunoscut la nivel internațional pentru producția agricolă, fiind rezultatul mai multor ani de cercetare intensivă și de colaborare cu experți din industrie, producători și comercianți din întreaga lume. Scopul urmărit este acela că producția agricolă sigură și durabilă să fie în avantajul fermierilor, comercianților și consumatorilor din întreaga lume.

Pentru înscrieri vă rugăm accesaţi http://www.inaq.ro/Conferinta_GlobalGAP-N.pdf
şi
http://www.inaq.ro/Formular_inregistrare.pdf

 

Citește și

Cmentariile sunt închise