Produs de Cluj,la Dej în perioada 17-19 mai

background_home_8_aa361a1799.jpg

Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj va organiza în perioada 17-19 mai 2013, o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul va avea loc în zona centrală a municipiul Dej, intrarea fiind liberă.

     La această ediţie a târgului vor participa peste 60 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari, ce vor comercializa miere de albine, siropuri naturale, ulei presat la rece, pâine de casă, icoane pe sticlă, bijuterii din cupru, produse din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare, precum şi diverşi producători de legume, fructe şi flori şi mici producători de carne şi produse din carne.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi realizate o serie de demonstraţii culinare de gătit în aer liber şi vor evolua numeroase ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populară renumiţi. Nu în ultimul rând, printre momentele de atracţie se vor număra spectacole de muzică uşoară şi dansuri de societate, reprezentaţii de teatru de păpuşi, precum şi ateliere de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Astfel, copiii vor putea să participe sâmbătă, între orele 12.00 şi 14.00, la un atelier de sculptură în fructe şi legume, iar duminică, 19 mai 2013, între orele 12,00 şi 13,00, la spectacolul susţinut de către Teatrul de Păpuşi Puck “Croitoraşul cel isteţ”. În acelaşi timp, cei mici vor avea ocazia, pe parcursul întregii manifestări, să se joace în parcul de distracţii special amenajat în acest scop.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult