6 decembrie 2021 - 17:06

Produs de Cluj ajunge la Gherla

afis-produs-de-cluj-la-gherlaÎn acest weekend, la Gherla, va avea loc ediţia cu numărul 55 a târgului Produs de Cluj. Evenimentul este organizat de Asociaţia Produs de Cluj, aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Gherla, şi se va desfăşura pe platoul autogării.

La târg se vor găsi legume şi fructe de sezon, produse din carne, lapte ori miere, uleiuri presate la rece şi dulciuri de casă. Pentru doamne şi domnişoare meşterii artizani pregătesc de zor bijuterii unicat, dar şi neasemuite ii şi cămăşi tradiţionale. Cei care vor vizita târgul vor putea achiziţiona şi dulceţuri, siropuri, murături, zacuscă, toate preparate după reţete vechi, păstrate de la bunici şi străbunici. De asemenea, la târg va fi şi o mustărie tradiţională, de unde se va putea gusta must proaspăt stors.

Nu va lipsi nici de această dată parcul de distracţii, destinat nu doar celor mici, ci tuturor amatorilor de adrenalină, spectacolul de magie şi atelierul de sculptură în fructe şi legume. Toate acestea vor fi acompaniate de artişti şi ansambluri populare clujene, îndrăgite şi apreciate, aşa cum se cuvine la o mare sărbătoare.