PRO AGRO are un nou preşedinte

21

pro_agroLuni, 8 iunie 2015, în cadrul Adunării Generale Extraordinare au fost aprobate modificarile la statut și a fost aleasă noua conducere a Federaţiei Naţionale PRO AGRO, respectiv Președinte și validați membrii Consiliului Director.


Pentru funcția de Președinte au fost făcute două propuneri de către membri Adunării Generale Extrordinare: Emil – Florian DUMITRU și Florentin BERCU.
Urmare a voturilor acordate a fost ales pentru funcția de președinte Emil – Florian DUMITRU care a întrunit jumătate plus 1 din numărul de voturi, respectiv 7, iar Florentin BERCU a obținut 5 voturi. Precizăm faptul că ambii candidați vor face echipă, unul din poziția de Președinte, iar celălalt din funcția de Director General în vederea atingerii obiectivelor federației, potrivit unui comunicat PRO AGRO.


Printre obiectivele asumate de către federație noua structură de conducere menționează câteva dintre acestea:
– Continuarea relațiilor de colaborare cu instituțiile naționale și europene și intesificarea colaborării cu organizațiile profesionale de profil.
– Îmbunătățirea legislației pentru înființarea, recunoașterea și funcționarea organizațiilor interprofesionale pe filiera de produs.
– Finalizarea protocolului privind delimitarea competenței și a responsabilităților autorităților în domeniul controlului oficial al alimentelor, privind siguranța alimentelor, pe întregul lanț alimentar de la fermă la consumator.

Citește și

Cmentariile sunt închise