Printul Charles a plantat copacul cu numărul 1 milion din programul Fundației Mihai Eminescu Trust

 

printulwales

Vineri, 31 Mai 2013,   Prințul de Wales, alături de Caroline Fernolend, vicepreședinte MET, a plantat copacul cu numărul 1 milion din cadrul acțiunilor de plantare ale Fundației Mihai Eminescu Trust.

 

Plantările fac parte din programul Plant for the Planet, implementat de către ACCOR Hotels  în 21 de țări din întreaga lume.
În România proiectul este realizat în parteneriat cu fundația Mihai Eminescu Trust sub denumirea O pădure pentru fiecare școală.
Acest proiect are ca scop reîmpădurirea zonelor degradate, calamitate sau defrișate din Transilvania și creșterea gradului de conștientizare a importanței pădurilor și a protejării mediului înconjurător în rândul tinerilor.

Peste 4.500 de elevi și profesori din România sunt implicați în acest proiect. Ei sunt sprijiniți de reprezentanții autorităților locale silvice, regionale din zonele în care se desfășoară campaniile de plantare.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult