Prima femeie care a reuşit să termine de mâncat un Stellanator

17

Nimic nu stă în calea unui fast food atunci când e vorba de reclamă şi, implicit, de profit. Nici celebrul fast food Stella’s, din Bellevue, Nebraska, nu acţionează altfel, organizând un concurs de mancat “monstruozităţi” culinare.  Dacă până acum numai câţiva barbaţi reuşiseră să termine de mâncat celebrul “Stellanator”, iată că recent, în clubul select al câştigătorilor a intrat şi o femeie.

Veţi spune: “Ce mare lucru să mănânci mult?”. Ei bine, nu este chiar aşa. Pe lângă dimensiunile pantagruelice ale Stellanator-ului, există şi un set strict de reguli, care dacă nu sunt respectate, conduc la descalificarea concurentului.

Stellanator-ul este, în principiu, un burger, doar că “un pic” mai mare: 6 “chiftele” clasice de burger, 6 ouă ochiuri, 12 felii de bacon prăjite, ceapă prăjită, roşii, salată, murături, ardei iute, două chifle şi… aproape un borcan de unt de arahide. Totul, bineînţeles, asezonat cu o cantitate apreciabilă de cartofi prăjiţi.
 Iată şi regulile concursului, aşa cum apar pe pagina de Facebook a localului:

– Timpul în care poate fi mâncat Stellanator-ul este de 45 de minute

– Concurentul trebuie să rămana aşezat la masă încă 10 minute după ce a terminat de mancat

– Concurentul trebuie să manânce atât Stellanator-ul, cât şi toţi cartofii prăjiţi

– Cel care va termina concursul nu va plăti nimic iar numele său va fi afişat la “panoul de onoare”; în plus, va primi şi un cadou de la Stella’s

– Cel care va da greş, va plăti 25 de dolari şi numele său va fi afişat în “hall of shame-ul” localului

 Molly Schuyler, singura femeie care a terminat de mâncat un Stellanator

Ţinând cont de toate aceste, rămâne la aprecierea voastră dacă ceea ce a realizat Molly Schuyler pe 30 august este sau nu ceva deosebit. În ceea ce o priveşte, ea a declarat la final că “Nu a fost mare lucru”, deşi la începutul concursului, atunci când a văzut Stellanator-ul, a spus depre el ca “Este ceva monstruos!”.

Citește și

Cmentariile sunt închise