Prima băcănie caritabilă din România, deschisă în 24 mai

painerecolta

Din 24 mai, în București, va fi deschisă prima băcănie caritabilă din România, The Charity Shop, in benefit of HOSPICE Casa Speranței . 

Încasările obținute prin vânzarea produselor din băcănia caritabilă vor fi folosite pentru a susține construcția centrului HOSPICE din București, unde copii și adulții care suferă de boli incurabile vor primi gratuit îngrijire medicală, asistență socială, asistență psiho-emoțională și spirituală.Proiectul The Charity Shop, in benefit of HOSPICE Casa Speranței a apărut pentru a-i ajuta pe adulții și copiii bolnavi de cancer. „Am stabilit că facem charity shop-ul fără să știu că tata e bolnav de cancer. Unii n-au chiar pe nimeni! Așa că au nevoie de îngrijire de specialitate. De asta mă bucur să pot face asta pentru HOSPICE. Pentru că știu că ei fac ce trebuie cu banii și mai stiu că nu o să muncesc în zadar. Faptul că am aflat de boala tatălui meu după ce am făcut planul cu Băcănia 2 mă face să mă simt și mai bine. Mă face să cred că pur și simplu asta trebuia să se întâmple, să facem asta independent de evenimentele din familia mea. Că n-a fost reactiv, ci proactiv!“, ea declarat bucătarul Marius Tudosiei, susținător al proiectului.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult