Noi mișcări de prețuri la carburanți. Cât plătiți azi la pompă

După aproape două săptămâni de scumpiri consecutive, prețurile la carburanți suferă noi modificări. De data aceasta, în sens invers: prețul benzinei a scăzut un pic, astăzi, la stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, stație monitorizată de jurnaliștii de la economica.net.

Astfel, în această dimineață, la stația Petrom amintită, prețul benzinei standard era de 6,55 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard, de 7,71 lei/litrul.

Concluzia este că, Petrom a scăzut prețul benzinei cu doar trei bani pe litru, iar prețul motorinei a rămas nemodificat.

Ultima scumpire a fost în urmă cu două zile. Compania a majorat prețurile benzinei și motorinei cu 9 bani pe litru. Această creștere de prețuri a fost doar ultima dintr-un șir de scumpiri care a debutat la începutul anului, din cauza eliminării compensației de 50 de bani pe litru.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole