Pretul mieilor, blocat de samsari! ”Este bataie de joc”

Prețul mieilor s-a blocat, se plânge unul dintre cei mai cunoscuți oieri din România, președinte al Asociației Profesionale a Ciobanilor. După ce crescătorii de ovine încercau să negocieze, în ultima vreme, vânzarea mieilor de la 14-15 lei pe kilogram în viu, ofertele samsarilor au făcut ca prețul să se prăbușească în numai câteva zile.

”Încerc să înțeleg și nu reușesc. Dacă noi, ciobanii, am cerut un preț corect pe miel de 14-15 lei pe kg pentru a ne scoate cheltuielile, s-a blocat piața la prețul pe care îl oferă cumpărătorii (samsarii) de 10-11 lei pe kg. Totul este OK… Asta-i jecmăneală, speculă, bătaie de joc. Să fim uniți, să nu cedăm, să avem un pic de răbdare, mieii noștri vor avea valoare, românii noștri îi vor căuta!”, a transmis pe Facebook oierul Dan Petrescu, președintele Asociației Profesionale a Ciobanilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole