Premiu de excelență, la un concurs desfășurat la Bruxelles, pentru uleiul presat la rece, fabricat la Luna

32

felicialunaLuna Solai – uleiul de floarea soarelui presat la rece, fabricat în localitatea Luna, din județul Cluj, a fost evaluat de iTQi ( Institutul de Calitate şi Gust de la Bruxelles) şi a fost recompensat cu Superior Taste Award.
Premiul – Superior Taste Award – este o recunoaştere internaţională unică care se bazează pe testarea în orb (fără a se cunoaşte identitatea produsului – denumire, producător, eticheta etc), efectuată de către bucătari şi somelieri, experţi în gust calitate, cu stele Michelin şi leaderi de opinie din 15 state.

„Este o mare bucurie pentru noi să primim o confirmare internaţională din partea specialiştilor, pentru ceea ce noi ştiam deja şi ceea ce şi voi ne-aţi confirmat până acum – Luna Solai este un brand de calitate superioară”, spune Felicia Tulai, reprezentanta firmei din Cluj.

„Recunoaşterea este cu atât mai importantă/emoţionanta pentru noi cu cât Luna Solai a luat naştere şi continuă să se dezvolte într-un cadru de familie în care pasiunea, respectul faţă de produs şi consumatorul sau sunt cele mai importante. Calitatea produselor noastre este în întregime meritul părinților mei. Experiența lor, munca lor, dedicarea lor se regăsește în fiecare sticlă de ulei presat la rece pe care noi o producem”, adaugă ea.

Similar cu celebrul ghid Michelin în gastronomie, ITQI nu organizează un concurs, ci o evaluare/recunoaştere de produse pe baza meritelor proprii. Numai produselor care au primit o notă mai mare de 70% se va acorda distincţia „Superior Taste Award” cu una, două sau trei stele de aur.

 

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise