27 ianuarie 2022 - 05:16

Premiu de excelenţă, acordat de AGRO TV. Vezi cui a fost acordat şi de ce!

ben_oala2La sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul Galei Premiilor Media de Excelenţă. AGRO TV a acordat un premiu pentru implicare socială şi eficienţă în comunicare, lui Ben Mehedin, reprezentant al  fundaţiei Adept,din Saschiz.

Prin acest premiu, AGRO TV a dorit să aducă un omagiu întregii fundaţii care operează în centrul ţării, implicându-se în comunităţi rurale durabile, de mici fermieri şi în protejarea biodiversităţii şi ecosistemului, în spiritul noii Politici Agricole Comune, conturate de fostul comisar european Dacian Cioloş şi să recunoască importanţa pe care fermele mici şi mijlocii o au într-o societate modernă.

Domnul Mehedin a primit, împreună cu fundaţia Adept, premiul DG Mediu, pentru comunitate rurală, în 2015. Tot el a ajuns pe podiumul de premiere de la Bruxelles de trei ori, pentru a ridica premiile de comunicare oferite de DGAgriculture pentru cele mai interesante proiecte de comunicare de pe continent.

Astfel, „pentru că ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români, atât în România, cât şi ăn Europa. Pentru implicare, energie şi eficienţă, AGRO TV a decis să îi atribuie premiul de excelenţă din acest an”, după cum s-a specificat în cuvântul de prezentare din cadrul Galei, care a avut loc la Opera Română, din Cluj.