Premierul Ciucă, declarații de ULTIMĂ ORĂ pentru fermieri! Agricultura, pe primul loc în Guvern

Securitatea alimentară și cea energetică – acestea sunt obiectivele prioritare pentru Guvernul României, a precizat premierul Ciucă într-o declarație exclusivă pentru AGRO TV.

”O discutăm la nivelul Guvernului, fără niciun fel de reținere, ca fiind un element de siguranță națională. Două chestiuni sunt foarte importante pentru perioada următoare: siguranța alimentară și siguranța energetică. Sunt obiective prioritare pe masa Guvernului”, a declarat Nicolae Ciucă în exclusivitate pentru AGRO TV.

Potrivit prim-ministrului, în cadrul Guvernului se discută în aceste momente mai multe scheme de ajutor pentru fermieri. Una dintre ele se referă la ajutoarele pentru fermierii afectați de secetă, alta la un sprijin pentru crescătorii de vaci de lapte. De asemenea, premierul Ciucă susține că statul va cumpăra cantități importante de cereale de la fermieri, astfel încât aceștia să-și poată vinde marfa la un preț corect.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole