Prădătorii naturali, folosiți pentru combaterea dăunătorilor din solarii! (VIDEO)

Pare surprinzător, dar combaterea dăunătorilor din culturile agricole se poate face foarte bine și fără produse chimice, prin introducerea în culturi a unor specii de insecte care au rolul de prădători naturali pentru speciile care ne invadează serele și solariile.

Daniel Bilinciuc din Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, folosește de o bună bucată de timp aceasta metodă pentru combaterea dăunătorilor. Legumicultorul bucovinean spune că rezultatele sunt bune, iar calitatea producției din solar este apreciată de clienții din zonă.

Mai multe detalii puteți afla din materialul video de mai jos, marca AgroTV:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Să trăiți domnule dr.!Am și eu o problemă cu un gutui , care înflorește an de an dar pierde toate fructele când încep să fie de dimensiunea de1-2cm .Intr-un singur an a ajuns un fruct la mărimea unui măr dar a picat și acela.Pomul are vreo 9 ani! Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturi si ajutor!Cu respect Valter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole