VIDEO Portret de fermier – Ciprian Olteanu, un tânăr fermier cu o altfel de viziune

În cadrul unei noi ediții a eminisunii ”Portret de fermier”, realizatorul Ovidiu Ghinea s-a deplasat în județul Călărași pentru a sta de vorbă cu un tânăr fermier din zonă. Ciprian Olteanu are 29 de ani și lucrează o suprafață de aproximativ 3.000 de hectare de teren. A fost un an greu, un an fără precipitații, iar culturile sale au fost grav afectate de secetă. Chiar și în aceste condiții, fermierul face în continuare investiții importante în ferma sa, pentru a-și ușura munca și a face o agricultură performantă.

Tânărul vine cu niște propuneri interesante pentru decidenții din agricultura românească. În viziunea sa, irigațiile nu reprezintă o soluție pe termen lung, iar România ar trebui să investească în perdele forestiere și tehnologii moderne. Au fost abordate numeroase subiecte în cadrul discuției, însă vă lăsăm să aflați mai multe chiar de la el, urmărind emisiunea ”Portret de fermier”. Click pe video:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole