Ponta: Vom putea să avem în continuare taxa inversă în agricultură

pontaff

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în urma eforturilor susţinute ale reprezentanţilor României la ECOFIN, va fi menţinută taxa inversă în agricultură.

“Vreau doar să vă anunţ, apropo că vorbim de măsuri economice, faptul că printr-o activitate susţinută a reprezentanţilor noştri în faţa CE şi a Consiliului la ECOFIN, vestea bună este că vom putea să avem în continuare taxa inversă în agricultură. Ştiţi că expira perioada admisă. Asta înseamnă că eforturile de combatere a evaziunii în agricultură putem să le continuăm”, a arătat Ponta.

El a mai spus că reducerea contribuţiilor la angajator ar descongestiona mediul privat.

“Suntem în acest moment o ţară atractivă pentru investiţii, prin regim fiscal, prin costul forţei de muncă, prin legislaţie, însă toată lumea, toţi cei care vin să investească, văd ca punct care trebuie îmbunătăţit cel referitor la contribuţiile, la taxele şi impozitele pentru costul muncii”, a spus Ponta.( Sursa: AGERPRES)

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult