Ponta: Miercuri și joi sunt anunțate din nou intemperii, trebuie să rămânem în dispozitiv

guvernnn

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că miercuri și joi se anunță din nou intemperii iar autoritățile sunt nevoite să rămână în dispozitiv până când va trece perioada dificilă.

„O să pot să fac o analiză corectă (privind modul în care au acționat autoritățile — n.r.) cel mai probabil la sfârșitul săptămânii viitoare când, conform datelor puse la dispoziție de specialiști, vom putea spune că a trecut o perioadă dificilă de intemperii. (…) Înțeleg că miercuri, joi sunt anunțate din nou intemperii și toată lumea trebuie să rămână în dispozitiv”, a afirmat prim-ministrul Victor Ponta.

Șeful Guvernului a apreciat că în timpul intervențiilor din ultimele zile a existat „coordonare și autoritate”.

„Acum sunt 8.000 de oameni în teren, încă 9.000 care intervin în funcție de necesități. Instituțiile au fost toate coordonate, ieri de către vicepremierul Oprea, azi de către vicepremierul Dragnea dar au fost nu doar cei de la ISU, ci și cei de la sistemul de intervenții din Sănătate, a fost domnul Arafat și ieri, și astăzi și va fi și mâine. Armata a intervenit acolo unde e nevoie. Important e că acum nu avem grupuri mari de mașini blocate (…) și că este coordonare și autoritate”, a precizat Ponta.

Premierul a admis că vor fi și nemulțumiri privind intervenția autorităților și a adăugat că peste tot se întâmplă lucruri similare iarna. (Integral pe AGERPRES)

Citește și

Comentariile sunt închise