Ponta: Daca USL ia majoritate, Basescu o sa inghita porci, pisici si caini

17

  Premierul Victor Ponta a raspuns vineri la Arad unei intrebari referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat presedintele Traian Basescu.
Victor Ponta a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Arad, cum comenteaza jignirile care ii sunt aduse de Traian Basescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Daca – asa cum e din ce in ce mai probabil – USL va avea majoritate absoluta, Basescu o sa inghita si porci si pisici si caini si toate animalele o sa le inghita, ca la cat a inghitit dansul pana acum nu mai conteaza. 

Restul, ca ne jigneste pe toti, ii jigneste pe cei care voteaza, si asta nu e decat un lucru foarte bun pentru noi”, a spus premierul.

Ponta participa, la Arad, impreuna cu co-presedintii USL Crin Antonescu si Daniel Constantin, dar si alti lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente cateva mii de persoane.

Sursa: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/236458/ponta-daca-usl-ia-majoritate-basescu-o-sa-inghita-porci-pisici-si-caini.html?utm_source=newsletter-daily-20121203&utm_medium=email&utm_content=daily-20121203&utm_campaign=Newsletter-Daily

Citește și

Cmentariile sunt închise