Ponta către Constantin: Tăiaţi toate contractele care căpușează statul, în agricultură

5

pontaff

Premierul Victor Ponta l-a îndemnat săptămâna trecută pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, să taie în continuare contractele care căpușează statul în acest domeniu.

“Domnule ministru, nu vă uitaţi la ce zic oamenii politici, indiferent de cât de înaltă e funcţia lor, care sunt prieteni cu tot felul de şmecheri şi de afacerişti din agricultură! Faceţi ordine în continuare. Înţeleg că tot călcăm pe muşuroaie. Ne-am uitat la marea societate de cercetare de la Brăila, care era toată căpușată şi toată şmecherită din 2009, 2010, 2011. Deci, când vă critică cineva, gândiţi-vă cine-i sunt prietenii şi sponsorii politici şi mergeţi mai departe. Aveţi tot sprijinul meu în acest sens; nu mă interesează sponsorii altor oameni politici. Tăiaţi-le toate contractele prin care căpușau statul, în agricultură şi folosiţi noul sistem care, iată, începe să aducă beneficii”, a spus prim-ministrul, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a adăugat că lucrurile merg bine în domeniul agriculturii, atât datorită precipitaţiilor, cât şi datorită măsurilor luate pentru susţinerea producătorilor.

“Agricultura, anul ăsta, în sfârşit, merge bine, sigur, şi prin voia lui Dumnezeu, că am avut ploaie destulă, dar şi prin foarte multe măsuri pe care nu le lua nimeni de mult timp: plata în avans a subvenţiilor, irigaţiile”, a mai precizat prim-ministrul. (Sursa: Agerpres)

Citește și

Cmentariile sunt închise