Plăți APIA de ULTIMĂ ORĂ! Situația pe județe cu fermierii care au banii în conturi

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă campania de plată în avans a fermierilor care au solicitat subvenții în anul de cerere 2021. Astfel, până astăzi, 27 octombrie 2021, instituția a autorizat la plată peste 545.000 de fermieri.

”Prin multă muncă, prin perseverență și într-o echipă unită, cu sprijinul dumneavoastră, al fermierilor, am reușit ca în mai puțin de 10 zile să autorizăm la plata în avans suma de 745,29 de milioane de euro pentru un număr de 546.158 de fermieri. Aceasta reprezintă 70.89% din numărul fermierilor care sunt eligibili la plata avansului”, se arată într-un comunicat transmis de APIA.

Agenția își propune ca până la încheierea perioadei de plată în avans, în data de 30 noiembrie, să vireze în conturile fermierilor peste un miliard de euro.

”Suntem onorați ca prin contribuția fiecărui angajat al APIA să sprijinim agricultura românească într-o perioadă plină de provocări”, a transmis Adrian Pintea, director General APIA.

Situația concretă a sumelor autorizate la nivelul fiecărui centru județean, până la data de 26.10.2021, se prezintă astfel:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Umpleți cu bani sa fure terenurile la uni și la alți de ce nu îi puneți să de-a o parte din recolta la stat la sfârșitul anului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole