Plăți APIA de ULTIMĂ ORĂ, anunțate de directorul Adrian Pintea

O nouă tranșă de bani a intrat în conturile a mii de fermieri în cursul ultimei săptămâni, a anunțat directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea.

Într-un bilanț al activității recente, șeful APIA a precizat că în perioada 9-13 ianuarie 2023, un număr de 3.569 de fermieri au fost autorizați la plată cu suma de 17,81 milioane de euro. Astfel, agenția se apropie din ce în ce mai mult de finalizarea plăților aferente campaniei 2022.

Totodată, Pintea le-a reamintit fermierilor că au fost elaborate cererile de plată și ghidurile solicitantului pentru bunăstarea animalelor.

”Am elaborat cererile de plata și ghidurile solicitantului pentru intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor, din cadrul Planului Național Strategic 2023-2027, pachet a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor și pachet b) – Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, aflate în consulare publică pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru care așteptăm în continuare propunerile dumneavoastră”, a precizat șeful APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole