Plăți APIA de peste 170 MILIOANE EURO – Vezi ce fermieri au primit banii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă plățile către fermierii români. Până la această dată, crescătorii de animale care beneficiază de sprijinul cuplat în sectorul zootehnic au primit peste 170 de milioane de euro, informează directorul general al instituției, Adrian Pintea.

”Continuăm să autorizăm zilnic la plată cererile depuse pentru sprijinul cuplat în sectorul zootehnic (SCZ), aferent anului 2021. Ne ținem de cuvânt, înaintând până în acest moment spre plata suma de 174,10 milioane de Euro.

Sprijinul este acordat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1247/2021 și Hotărârii de Guvern nr. 1.053/2021. Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură rămâne mereu alături de fermieri, efectuând la timp toate plățile aferente Campaniei 2021. Mulțumesc echipei APIA, pentru modul profesionist în care înțelege să sprijine demersurile întreprinse în sensul dezvoltării agriculturii din România!”, a precizat Adrian Pintea într-un mesaj pe pagina sa de facebook.

Cuantumurile SCZ valabile pentru anul de cerere 2021 sunt următoarele:

  • SCZ bivolițe de lapte – 158,6102 euro/cap
  • SCZ taurine din rase de carne – 256,4077 euro/cap de animal
  • SCZ vaci de lapte – 360,3490 euro/cap
  • SCZ ovine/caprine – 17,2430 euro/cap animal

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole