Platformă online lansată de Consiliul Județean pentru a susține produsele locale

Consiliul Județean Cluj a lansat o platformă online prin care își propune să susțină și să promoveze produsele locale de orice tip. 

Inițiativa a fost una lăudată și chiar premiată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici  și a fost dezvolată pe baza unui ghid de bune practici pentru gestionarea situaţiilor de criză în pandemie.

Platforma le oferă clienților o gamă variată de produse cu posibilitatea de a fi livrate la orice adresă din Cluj și împrejurări.

online

”Pentru că acum vremurile nu sunt prea bune și nu vă putem invita la noi în târg, ne-am adaptat noilor reguli și am decis să venim noi la dumneavoastră online pentru a nu vă lipsi de produsele alimentare tradiționale preferate. Facem asta având grijă de dumneavoastră dar și de noi, respectând toate măsurile de protecție care se impun în condițiile actuale.

Așadar, livrăm la ușa dumneavoastră produsele partenerilor noștri din Asociația Produs de Cluj, respectiv brânzeturi și produse din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, fructe și legume, miere de albine, prăjituri de casă, produse cosmetice și de igienă personală, ba chiar și vinuri.

Toate acestea provin de la micii întreprinzători clujeni, astfel că ne continuăm misiunea de a sprijini economia locală și prin intermediul platformelor online, afectată de aceste vremuri de restriște. Produsele sunt manevrate respectând toate regulile de igienă și protecție sanitară, pe întreg lanțul de fabricație, ambalare și distribuție, având avizele necesare.

Este modalitatea prin care ne îndeplinim misiunea de a sprijini micii producători clujeni, dar ajutăm și în ceea ce privește limitarea circulației persoanelor. ”, este mesajul autorităților clujene.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole