PlantExtrakt și-a lărgit gama gemoterapică cu două noi produse

14

Extractele gemoterapice provin în special din partea tânără a arborilor și arbuștilor și contribuie la detoxifierea organismului la diferite niveluri(ficat, rinichi, plămâni, articulații, stomac, intestine, circulatie arteriala sau venoasa, piele etc). Sunt obținute din țesuturi vegetale embrionare și înglobează întreaga esență a plantei, fiind considerate adevărate „celule stem” vegetale.


Datorita gamei Polygemma, putem folosi vitaminele, sarurile minerale, aminoacizii si nutrientii necesari dezvoltarii plantei la intarirea si protejarea propriului organism.
Doua noi produse din aceasta gama continua seria  de preparate gemoterapice  lansate de PlantExtrakt Polygemma  Tuse si Polygemma astenie psiho– fizica si memorie:
Polygemma – Tuse acopera o gama variata de manifestari ale tusei: fie este vorba de tusea care insoteste o raceala, fie de cea care  vine ca o iritatie a laringelui si faringelui sau in cazul celei cauzate de afectiunile pulmonare si bronhice. Contine o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Carpen, Calin si  mladite de Caprifoi negru ce ajuta la calmarea tusei si linistirea generala. Ajuta de asemenea organismul sa elimine toxinele de la nivelul cailor respiratorii, regleaza tonusul bronsic, are actiune expectoranta, antispastica si cicatrizanta, efect antiinflamator si antialergic.
Polygemma – Astenie psiho-fizica si memorie se adreseaza tuturor celor care duc o viata agitata si dezechilibrata si resimt oboseala pe lungi perioade de timp. Combinatia din acest gemoterapic are proprietati revitalizante la nivel fizic si psihic si este util si in stari de astenie mentala.
Complexul  fitogemoterapic  contine  extract  din  radacinã  de  Ginseng  siberian -cu proprietatii imunostimulante si adaptogene si extractul din seminte de Mesteacan pufos, un tonic si stimulator al activitatii cerebrale.
Pe langa noile produse, gama Polygemma contine deja: Polygemma – Sinusuri (destinat ameliorarii simptomelor de raceala care afecteaza sinsurile) si Polygemma – Cai urinare (destinat ameliorarii simptomelor infectiilor urinare).
Gemoterapicele pot completa medicatia prescrisa de medicul dumneavoastra, fara sa inlocuiasca recomandarile medicale.
Produsele din gama Polygemma se gasesc in farmacii si in magazinele naturiste, la un pret recomandat de 17 ron/flacon de 50ml. Sursa: click.ro

Citește și

Cmentariile sunt închise