Pizza INTERZISĂ minorilor. Vezi ce o face aşa de specială VIDEO

7

Un restaurant din Boston a scos la vânzare un nou tip de pizza… pentru adulţi. Sau mai bine spus, pizza interzisă minorilor pentru că aceasta conţine topinguri înmuiate în alcool.

Noul tip de pizza conţine mai multe ingrediente clasice precum blat, mozarella, gorgonţola şi prosciuto. Are însă şi un toping special care o face nepotrivită pentru minori: cireşe înmuiate în vodcă.

 

„Ne gândeam cum să îmbunătăţim pizzele pe care le servim, cum să le facem mai atractive. Cineva a spus să punem băutură pe ele iar mie mi s-a părut o idee bună.”

De obicei, o astfel de pizza stă în cuptor cam 7 minute. În acest interval, concentraţia de alcool din ea scade din cauza evaporării, iar clienţii nu se pot îmbăta prea uşor. „Clienţii ar trebui să mănânce două sau trei pizza ca să se îmbete. Deci cred că ar fi sătui înainte de a ajunge în acel punct”, a spus proprietarul restaurantului.

Totuşi, chelnerii au fost instruiţi să verifice actele de identitate atunci când cineva comandă pizza cu vodcă, deoarece în Statele Unite consumul de alcool este interzis sub 21 de ani.

Citește și

Cmentariile sunt închise